Musikere

Denis Davydov - Trekkspill, bandoneon. Kunstnerisk leder

Denis har studert ved Tolyatti Conservatory of Music i Russland. Han har deltatt i mange prestisjetunge konkurranser, og har vunnet priser i Music Land International Competition i Sankt Petersburg, Russland; The Festival of Humor and Music i Sazopol, Bulgaria (Grand Prix). Denis har også holdt CCUSA Fellowship (USA). Han har bodd i Shanghai siden 2012, der han promoterer og regelmessig utøver musikk i sjangre som tango, jazz, bossa nova, og musikken til Richard Galliano, Frank Marocco og Astor Piazzolla.

 

 

 

 

Jens Peter Jongepier - Piano

Jens har en kandidatstudium og videreutdanning i praktisk-pedagogisk utdanning fra Norges musikkhøgskole. Han har spilt konserter i Norge, Island og andre europeiske land. Jens har blitt tildelt en rekke statsstipender og har ved flere anledninger blitt invitert til å fremføre på NRK. Han spilte også en viktig rolle i de første årene til Hyperfokus, en musikkfestival i Oslo dedikert til minimalistisk musikk. Han bor i Shanghai der han underviser og utøver musikk.

 

 

 

 

 Rael Solis-May - fiolin

Rael har utdanning fra Mussorgsky Conservatory of Music i Yekaterinburg, Russland. Rael har også en masterutdanning fra Gheorghe Dima Academy og Music i Cluj-Napoca, Romania. I løpet av sin utøverkarriere, har Rael mottat stipender fra den mexikanske og rumenske stat, i tillegg til organisasjoner i USA, der han også har tilbrakt tid som musiker. Utenom sin karriere som utøver har Rael også holdt forelesninger og skrevet flere artikler om musikk og kultur. Han bor i Shanghai, der han underviser og utøver musikk.

 

 

 

Medvirkende musikere

 Oskar Jezior - Piano

 Oskar har samarbeidet med The Gardel Trio siden den ble grunnlagt. Han har en masterutdanning fra USAs velkjente Julliard School i New York og en bachelorutdanning fra Hannovers Hochschule für Musik i Tyskland. Han har spilt konserter ved kjente konsertlokaler i USA, Europa og Asia. Han har fremført med Shanghai Philharmonic Orchestra og diverse orkestre i Europa. I 2006 utga han sitt kritikerroste debutalbum. Han har vunnet flere priser ved internasjonale konkurranser, blant annet Julliard Piano Competition, Cleveland Piano Competition og Beethoven Competition i Tyskland. Oskar er også en aktiv filmkomponist og har skrevet musikk til flere prisbelønte filmer.

 

微信  wechat

click to enlarge

 

 

 


The Gardel Trio

All rights reserved ®