Tagok

Denis Davydov – Akkordeon, bandóneon. Művészeti vezető

Denis a Togliatti - i Konzervatóriumot végezte Oroszországban. Az oroszországi Szentpétervárban megrendezett „Music Land” nemzetközi verseny, a kazáni „Humor- és Zenefesztivál” nyertese, valamint a „2016 Muzite” nemzetközi zene – és táncfesztivál (Sozopol, Bulgária) Nagydíjának nyertese. Tehetségét és potenciálját az egyesült amerikai államokbeli CCUSA tanulmányi és alkotási ösztöndíjjal jutalmazta. 2012 óta Sanghajban él, ahol Tangó-, Jazz-, Bossa Nova-zenészként, valamint Richard Galliano, Frank Marocco és Astor Piazzolla zenéjének előadójaként hívta fel magára a figyelmet.

  

 

 

Jens Peter Jongepier – Zongora

Jens a Norvég Nemzeti Zeneakadémián végezte egyetemi tanulmányait. Szólistaként és kamarazenészként Izlandon, Norvégiában és más európai országokban koncertezett. Egyetemi hallgatóként számos tanulmányi ösztöndíjban részesült a norvég kormány és más magánintézmények részéről. Szólistaként és kamarazenészként több alkalommal is élőben zenélhetett a nemzeti televízióban. Jens a Hyperfokus norvégiai minimálzene - fesztivál alapító tagja és előadója volt. Jelenleg Sanghajban él, ahol előadóként és pedagógusként dolgozik.

 

 

 

Rael Solis -May – Hegedű

Rael a New World School of the Arts –on folytatott zeneművészeti tanulmányokat az amerikai egyesült államokbeli Miamiban, ezt követően pedig az oroszországi Jekatyerinburgban folytatta tanulmányait az „M.P. Mussorgsky” Uráli Állami Konzervatóriumban. Mesterfokozatot a kolozsvári (Románia) „Gheorghe Dima” Zeneakadémián folytatott tanulmányait követően szerzett. Kamarazenészként az AEÁ és Mexikó volt elnökei, valamint különböző bukaresti diplomáciai testületek előtt lépett fel. Előadói pályafutása során, Rael a román és mexikói kormány, valamint számos amerikai egyesült államokbeli szervezet által megítélt ösztöndíjban részesült.

 

 

Együttműködő zenészek

Oskar Jezior – Zongora

Oskar a tekintélyes New York – i oktatási intézményen, a Juliard School –on szerzett mesterfokozatot, a záróvizsgát pedig a hannoveri Konzervatóriumban (Németország) tette le. Képzésének megfelelő intézmények színpadán lépett fel az AEÁ – ban, Európában és Ázsiában. Szólistaként a sanghaji Filharmonikus, a sanghaji Szimfonikus Zenekarral, valamint más európai zenekarokkal lépett fel. 2006-ban jelentette meg első CD –jét, amely a kritikusok részéről pozitív fogadtatásban részesült. Oskar több nemzetközi verseny, többek között a Julliard Zongoraverseny, a Clevelend-i Zongoraverseny, valamint a németországi Beethoven –verseny díjazottja. Ezzel párhuzamosan aktív zeneszerző, a filmipar számára ír filmzenét.

微信  wechat

click to enlarge

 

 

 


The Gardel Trio

All rights reserved ®